- les bloggen nå - ny og bedre - mer innhold -

tirsdag, april 03, 2007

Spinatlasagne

Ni enkle trinn for å lage et utmerket vegetarmåltid:

1. Lag tomatsaus



2. Lag ostebechamelsaus



3. Lag lasagneplater

4. Vask og rens spinat

5. Få hjelp av datter med forkle



6. Kutt tomater og løk i skiver



7. Legg lagvis i form



8. Bak i ovnen på 200 grader i 25-40 minutter

9. Server med salat, vinagrette og vin



se kulinariske opplevelser for fremgangsmåte

3 kommentarer:

Anonym sa...

Direktelinken til innlegget ditt på kulinariske opplevelser er http://gourmetklubben.no/opplevelser/2007/04/03/spinatlasagne/

Carl Christian sa...

ja, det er sikkert riktigere å bruke den... men på den annen side, så er det fint å lede folk til fremsiden av "kulinariske opplevelser" så ser det kanskje andre ting også...

Carl Christian sa...

...men du har nok rett, jeg har rettet opp i det...