- les bloggen nå - ny og bedre - mer innhold -

mandag, august 13, 2007

Valghjelpen - Partiene våre

Det er snart valg. Hva skal en stemme på?
Her kommer en liten presentasjon av partiene.

Radikalsosialistisk kommunistparti – Partiet for alle som er mot forskjeller av alle slag. Gratis buss overalt til alle.

Sosialistnaivistene - Norges hyggeligste parti. Er mot urettferdighet og for alle gode verdier. (har en egen hemmelig oppskrift på de gode verdier – kun tilgjengelige for de invidde) Er også mot Krig, opsjoner og andre dumme ting.

Det Kongelige Norske maktarrogante sosialdemokratiske parti.
Partiet som legger vekt på å holde seg inne med de rette mektige venner. Tette bånd mellom de rette ledere av viktige samfunnsinstitusjoner er viktig for å styre godt og helhetlig. Er for at alle skal ha det bra, så lenge de får bestemme når, hvor og hvordan.

Kristent sosialhomofobisk folkeparti. - Partiet for alle med sin konservative barnetro intakt. Herunder menes bibeltro, støtte til kjernefamilien (dvs: mann, kvinne, 2,4 barn, hund og stasjonsvogn), samt mektige allierte.

Distrikt- og særinteressedemokratene – partiet som gjennom raffinerte navigering i det politiske landskap gir mindretallstyranniet et ansikt.

Liberalsosialintellektuelt sentrumsvingleparti. – Partiet som er i konstant debatt og konflikt med seg selv og samtlige politiske motstandere både til høyre og venstre for seg selv. Svaret er Tja...

Det liberalkonservative badeparti - partiet som tross sitt ønske om en seriøs fremtoning og saklig tilnærming til politiske saker stadig ender på badetur og blir frastjålet klær fra sine politiske motstandere.

Egoistnaivistene – Partiet for meg og mitt. Enhver er sin egen lykkes smed. Bare vi får nok politi i gatene og færre utlendinger inn i landet så har de en ubegrenset tro på enkeltmenneske. Alle ordner best opp i alle sine egne problemer og anliggende på egenhånd. Bortsett fra at oljeformuen i sin helhet skal fordeles på sydenturer til alle, skole, veier og sykehjem for våre eldre så bør staten legges ned.

(all opplevd likhet til virkelig partier er kun det; opplevd likhet)

Forslag til hvem en skal stemme på og hvorfor mottas med takk.

3 kommentarer:

Odd sa...

God oversikt :) Tror jeg skal låne et par av formuleringene til den rette tid.

Programsekretariatet sa...

Dette var da kjempelett, men jeg sier det ikke bort. Du må gjette først :-)

Carl Christian sa...

jeg tror "De Kongelige Norske maktdemokrater" er mer treffende for AP....