- les bloggen nå - ny og bedre - mer innhold -

mandag, oktober 01, 2007

har du tid til å lese, ja så har du tid til en underskrift

Jeg hadde en liten tanke om å skrive et blogginnlegg om vår flotte symbolregjering (jmf navnestrid, sør-afghanistan, opsjonsdebatten mm) men har kommet til at det får vente til en annen dag. Jeg vil heller bruke tid og plass på å gjenta oppfordringen fra torsdag. Var du, som meg, en av de rødkledde på fredag? Og synes du har vist din støtte, gjort ditt? Jeg håper du også har signert Avaaz brev til kinas president Hu Jintao og FNs sikkerhetsråd. Hvis ikke, nå er tiden for å omgjøre symbolhandlingen til handling. Gå inn på Avaaz sine sider (se hva de gjør og står for) og signer oppropet.

"Avaaz is launching a major global and Asian ad campaign on Wednesday, including full page ads in the Financial Times and other newspapers, that will deliver our message and the number of signers. We need 1 million voices to be the global roar that will get China's attention."


i skrivende stund er vi nesten 300.000. Dersom vi blir 1 mill innen onsdag så blir det unektelig et sterkt og håndfast signal til verdens ledere.

Ingen kommentarer: