- les bloggen nå - ny og bedre - mer innhold -

lørdag, november 04, 2006

Asan Mann - noe vi har ventet på?


Asan intimhygiene. Jeg må innrømme at jeg ikke hadde noe særlig kjennskap, bevissthet eller forhold til dette såpeproduktet før jeg ble samboer. I mellomtiden har det derimot utviklet seg til å bli et velkjent og tidvis velbrukt produkt. Jeg har lært at det er greit med ulike såper til ulike deler av kroppen. Asan har gitt velbehag og velvære i årevis. Bidratt til behagelig og skånsom vask av mine edlere deler. Det blir en slutt på alt. Nå har Asan lansert "Asan Mann"! En såpe med pH-verdi lik den vi finner i intimsonene, spesielt utviklet for menn! Så den gamle Asan er ikke lengre god nok for meg? Jeg har en annen pH-verdi i mine intimsoner en det kvinner har i sine? -Javel, jeg skjønner når slaget er tapt, det er ingen vei tilbake, jeg må bytte. Jeg skjønner at jeg ikke kan stjele såpa til min kjære samboer lengre. Løp og kjøp ny!
Det var da så utgjort!
...jeg som så lenge har hatt en spesiell glede ved å vaske meg med en såpe beregnet på kvinners underliv.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Rimlig sikker på at Asan og Asan Mann er nøyaktig samme produkt. Bortsett fra at Asan er hvit mens Asan Mann er blank.

Carl Christian sa...

i så fall vil jeg anbefale Asan til bruk for menn, og Asan mann til bruk for kvinner, slik kan vi alle ha fantasiene våre intakt.

Sexy Sadie sa...

Dere er vel klar over at underlivet mye godt er et selvrensende organ?

Med mindre dere har så mye produksjon av ost at dere må hjelpe til, så ser jeg ikke vitsen med Asan-bruken deres i det hele tatt.

Ha en fortsatt god søndag.

Carl Christian sa...

...nå handlet vel innlegget mitt i hovedsak om tåpeligheten ved å ha samme produkt i forskjellige innpakninger og spesielle fantasier. Men det er jo hyggelig at noen velger å ta meg på alvor.