- les bloggen nå - ny og bedre - mer innhold -

onsdag, november 22, 2006

Stupe

At Frida Olette liker å svømme og elsker vann på alle måter er velkjent for den jevne leser av evas blogg og øvrige venner av familien. Helt siden den spede start i babybadebøtta (TummyTub) har hun vist at et bad, det er litt ekstra stas. Som gode foreldre har Eva og jeg selvfølgelig tatt konsekvensen av dette og meldt henne på babysvømming på vannkanten.


Første kurskveld var i begynnelsen av september, og Frida Olette satte alt da standarden. Hun demonstrerte sin trygghet i vann da hun, flytende på ryggen, godt holdt i skuldrene av mamma og pappa, snudde hodet til side, satte tommelen i munn, og lukket øynene.
Tid for å sove.
Så når hun under vår ferie i Egypt en snau måned senere dukket hodet under på eget initiativ var vi på ingen måte overrasket. Men jeg må innrømme at jeg ble noe forundret da hun nå sist tirsdag, fra en flytematte lagt ut i vannet for at de små barna skulle ha noe å krabbe på, valgte å krabbe til kanten, for så regelrett å stupe ut i vannet etter en liten, grønn, lekebåt. Når hun så gjentok det, gang på gang, ble jeg virkelig overasket, og ikke minst, det er vel ikke til å legge skjul på lengre, en smule stolt. Hun synes det er gøy! Det er en aktiv jente vi har.

(Vi har dessverre ikke fått undervannshus til kameraet enda, stupebilde kommer (forhåpentligvis) senere.)

11 kommentarer:

molly sa...

i can't read anything in your blog, but anyways, how cute ... a baby in a bowl!!!

Carl Christian sa...

That was a very quick reply. (I still did a little editing to my labels and things :) It’s about my baby girl, and how much she loves water, and that she this last week picked up diving... -From a floating device in the pool, jumping after her toy. She did it over and over, it seemed like the diving part was the fun part of it. - Unfortunately no picture... – so therefore the old picture from the bucket.

Odd sa...

Husker du babyen fra Norge Rundt som fikk sin egen reportasje fordi han stupte og svømte i en alder av to?

Just saying...

John sa...

Ja her er det bare som gode foreldre å legge press på barnet. Norge Rundt stiller opp når Frida Olette svømmer på tvers av Lungegårdsvannet

Carl Christian sa...

odd: nei, det husker jeg ikke, men dersom det er tilfellet, så bør vi kontakte NRK, BBC og FOX NEWS med engang!! Vi bare må lage et eget program.
John: hehe. joda, det fine med at det nå er høst og vinter er at vi kan slå to fluer i en smek, og lansere babyisbading! :D
Hyggelig å se at du er innom bloggen.

Erik Haaland sa...

Heisann Christian. Rart at jeg skulle finne bloggen din via et innlegg om mac på Torgrim Eggens blog...

Jenta vokser til ser jeg. Mye som har skjedd siden jeg forlot Bærgen.

Sexy Sadie sa...

Du har kalt jentungen Frida Olette???

Carl Christian sa...

Erik: Hyggelig å høre fra deg også, ja, ting skjer raskt når man er blitt familie og har et lite barn i huset.

Sadie: Nei, Frida Olette er bare et dekknavn til bruk i bloggen. På den måten forspiller vi ikke hennes sjangser til å bli hemmelig agent.

bene sa...

hahaha!!!
Kva skulle ein gjort utan dekknamna det vert opererert med i bloggverda? Mange alternative karrierer hadde gått fløyten utan dei.

Er forøvrig ganske imponert over at folk faktisk kjem med yttringar ala den frk SS presenterer i kommentarfeltet ditt. Ligg vel meir enn berre eit spørsmål i den setninga....

Carl Christian sa...

...og det hele blir enda mer spesilet i lys av blogginlegget hun har lagt ut i bloggen sin Sexys metode samme dag.
men kanskje hun bare tester ut litt, ...prøver å få rykte på seg som verdens hesligste mener jeg...

bene sa...

det var spesielt ja!

Ho ligg veldig godt an til å gå av med seieren i vm i kortslutning!