- les bloggen nå - ny og bedre - mer innhold -

torsdag, november 20, 2008

Nei til lekeplass! - Nei til kontingent!

Velforeningen der jeg bor presser på for at alle skal betale kontingenten sin i år. Dette trengs for å utvide lekeplassen slik at alle de nye barna skal få være med å leke. Mine barn leker fint som det er, og trenger ingen utvidelse av lekeplassen. Jeg nekter å delta med et eneste øre i kontingent! Demo i kveld: "Like barn leker best, hold oss utenfor!" Møt opp med banner utenfor hos meg fra klokka atten.

4 kommentarer:

Erik Sandquist sa...

må innrømme at på tross av at jeg skjønte hvor du ville med bildet så klarte jeg ikke å få tak den logiske sammenhengen mellom utvidelsen av lekeplassen, kontigent og tjenestedirektivet, men det kan jo ha å gjøre med at vi ser verden fra forskjellig ståsted i EU saken. Det er plankebiff og bayer på naboen fra 1630 i morgen.

Carl Christian sa...

utvidelsen av lekeplassen er 700.000 nye arbeidsplasser (for europa - har ikke lenke nå, og orker ikke finne den), kontingenten er deltagelse.

...men solidariteten stopper som kjent ved svinesund....

Carl Christian sa...

...men det er veldig hyggelig med kommentarer erik. Er redd jeg må droppe naboen i morra, eva og FO reiser bort, og jeg har oppgava til over ørene, også har jeg akkurat bevilga meg fri på lørdagskvelden....

...men jeg kan se det ann....

arne sa...

Det kommer ikke til å komme noe web 3.0. Det er for mye uenigheter rundt hva faktisk web 3.0 er (og på mange måter web 2.0) til at man kan enes om en definisjon.

Web 2.0 er jo også et begrep som på ingen måte er tydelig.

Cloud computing er jo det nye hipsterordet blant folk som ønsker å utgi seg for å vite fremtiden på nettet.

Det største problemet med alle disse begrepene er at det knapt finnes enighet om hva de faktisk betyr, noe som gjør det ullent. I tillegg blir disse begrepene nesten utelukkende blir brukt av folk som ikke vet hva de snakker om.

Problemet er vel at det er i for manges interesse å enten kunne bli løselig assosiert med noe istedenfor å ha en klar definisjon. I tillegg kan man bygge en egen økonomi rundt å tydeliggjøre ullne begreper.